неделя, 3 февруари 2013 г.

Ползите от едновременен прием на пробиотици и коластра

Ползите от  едновременен прием на пробиотици и коластра
От holisticcentermedway на 20 юни, 2011 | От holisticgastroenterology.com

Често хората не осъзнават, че има много истинска връзка между пробиотиците и коластрата. В тази статия, ние ще видим защо пробиотиците и коластрата работят  добре заедно и защо трябва да се помисли за използването им във връзка. Чрез използването на пробиотици и коластра  е възможно да се намери облекчение от проблеми като хронична диария,  кървене от ректума или  колитна болка.

Какво точно е коластра? Това е много често срещан въпрос. Накратко, коластрата е вещество, което се извлича от кърмата на кърмеща майка. Това мляко е мощен източник на пробиотици, като  комбинацията от коластра и пробиотици заедно може да бъде използвана за изграждане на по-силна и здрава имунна система.

Много хора са изненадани да научат, че пробиотиците са по принцип безполезни без използването на коластрата. По същество пробиотиците може да съществуват във вашата система, без да правят нещо наистина  добро. Често хората не осъзнават, че пробиотиците без коластра е губещо предложение както за  здравето, така и за портфейла им. Причината за това е, че коластрата е от жизненоважно значение за придържането на пробиотиците към вътрешната повърхност на чревната тъкан. Когато се използват във връзка с коластра, пробиотиците ще останат постоянно в червата.

Приемът на антибиотици по време на живота ви е съвсем друг въпрос. Антибиотиците ще избият  приятелските бактерии независимо дали сте взели коластра или не. Ако сте приемали антибиотици, тогава ще трябва да започне всичко отначало от нулата с нов кръг на пробиотици с коластра.

Ако сте били кърмени, тогава вие след това сте разработили мукозна обвивка в тялото си. Мукозната обвивка в действителност  е толкова мощна, че може да продължи цял живот. Все пак това е само в случай, че сте в състояние да се опазите от прием на антибиотици. Тези, които не са били кърмени, ще трябва да пият коластра и пробиотици едновременно. Всичко това води до факта, че лица, които са били хранени  със соеви или други формули  са били изложени на значителна заплаха за здравен проблем.

Няма съмнение, че коластрата е добра за вас. Коластрата работи, за да ремонтира разнообразие от различни стомашно-чревни проблеми. Тя е препоръчителна за физически лица, които приемат пробиотици за въпроси като колит или хронична диария, и откриват, че тези пробиотици не постигат желаните от тях резултати. Ако това е така, отговорът е често да се използва коластрата в допълнение към пробиотиците. Това е идеалното лечение на улцерозен колит и други стомашно-чревни заболявания.

Добрата новина е, че можете да намерите коластра лесно достъпна в магазините за здравословни храни, както и чрез реномирани онлайн търговци на дребно. Чрез това ще се отървете от проблеми като хронична диария и ще излезете с по-силна и по-здравословна храносмилателна система.
Източник:http://www.zimbio.com/Irritable+bowel+syndrome/articles/vH-QYwga-U5/Benefits+Probiotics+Colostrum
Публикацията има само информационна цел. Ако имате здравословен проблем, спешен медицински случай, или общи въпроси за здравето, можете да се свържете с лекар или друг квалифициран медицински персонал за консултации, диагностика и / или лечение. При никакви обстоятелства не трябва да  опитвате самостоятелно диагноза или лечение на базата на всичко, което сте прочели в тази публикация.

Внимание: Цените падат! Специални намаления – възползвайте се сега, вземете продуктите с 30 % отстъпка!



КолАктив 3 –  Цена : 89.30 лв
Брой капсули  в опаковка:120

Ако имате въпроси към мен или желаете да направите поръчка моля пишете ми на и-мейл rr_rtrusev@abv.bg или позвънете на тел.0878990017 -Русев

Няма коментари:

Публикуване на коментар