петък, 21 септември 2012 г.

Защо лекарите са изумени от екстракта с коластра



ЗАЩО ЛЕКАРИТЕ СА ИЗУМЕНИ ОТ ЕКСТРАКТА С КОЛАСТРА?
Д-р Артур М. Echano, MD, ND, MACNEM
 В съвременната медицина има 2 основни терапевтични начина за справяне с болестите: лекарства и хирургия. Всеки път, когато посетите лекар, той / тя или предписва лекарство или препоръчва операция. Така че, когато медицинските консултанти започнат да използват природен продукт за здравето аз винаги се вълнувам защото това е неортодоксална медицинска практика. Защо съвременните лекари приемат форма на терапия, която е извън конвенционалната съвременна медицина? Има само една причина: Безопасност и ефективност. Напоследък, една такава допълнителна медицинска формулировка, която привлича вниманието на медиците е екстракта от коластра. Какво е особеното за него?
Д-р Стоф не е сам
Според пациентски доклад на база на медицински досиета на д-р Джеси Стоф, MD, един от пионерите на използването на екстракт от коластра, същият е избрал 107 от неговите най-тежки случаи и ги поставил на холистична програма, която включва екстракт от коластра. Какъв е клиничния изход? Всички пациенти са са се подобрили, стабилизирали, нормализирали, излекували или са в ремисия. За какви здравословни проблеми говорим тук? Рак, , псориазис, хепатит, СПИН, полипи на дебелото черво, левкемия, автоимунни дисфункции, колит, хронични инфекции, алергия, колит, тиреоидит, лупус, хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ), остра инфекциозна мононуклеоза (жлезиста треска), лимфоми, миелома, и т.н., и т.н.
Страхотна новина за майка и татко
В интервю с американския педиатър д-р Дейвид Марковиц, MD, същият подчертава, че с използването на екстракт от коластра, детските болести са намалени със74%, а използването на антибиотици е намаляло с 84%. Колко деца още трябва непрекъснато да страдат от повтарящи се ушни и респираторни инфекции и множество пътувания до кабинета на лекаря за следващия кръг  антибиотици? Колко от тези деца трябва да бъдат със слухов апарат? С дефицит на вниманието и хиперактивност ? С използването на екстракт от коластра, може да ги пощади агонията на тези хронични заболявания. Това значително намаляване на честотата на детстките инфекции е наистина страхотна новина за родителите, които често трябва да страдат безсънни нощи в грижи за болните си деца. Д-р Марковиц споделя също:" забелязах изненадващо благоприятен ефект с екстракт от коластра при деца с аутизъм". Нова книга за последния подход в управлението на разстройство на дефицит на вниманието (ADD) и дефицит на вниманието и хиперактивност (ADHD), очертава като основна причина за този широко разпространен проблем при децата- кандида. Как можем да се отървем от този опортюнистичен патоген? Разбира се, с предварително въоръжена имунна система, благодарение на екстракта от коластра. Защита от язва на стомаха и рак Чували ли сте за Helicobacter Pylori? Тя е зародиш, за който е документирано, че предизвика язва на стомаха, което може да доведе до рак на стомаха. Процентът на смъртност от този вид рак е много висока, защото обикновено се диагностицира в късен етап. Как можем да се справим с това? Със силна имунна система, силата на които може да бъде подобрена от екстракта от коластра.
Съживяване на имунната система
Ние знаем, че химиотерапията и лъчетерапията имат силни имуносупресивни ефекти. Много лош страничен ефект, тъй като имунните клетки, особено естествените клетки убийци ловят и унищожават раковите клетки. Но с тези клетки, отслабени или намалени като брой, в резултат на химиотерапия или лъчетерапия, как може да се ограничи разпространението на рака? Със съживяване на имунната функция. С какво? С екстракт от коластра.
Как да се справите със супер инфекции?
 Пациентите в болниците днес умират поради супер щамове на микроби. Дори най-силните форми на антибиотици не работят вече. Тези "Супер инфекции" наистина създават на медицинската система не малко притеснения. В доклад на СЗО се заявява, че туберкулозата (TB) може скоро да стане невъзможна да се лекува. Защо? За пореден път причините се дължат на множествена лекарствена резистентност. Днес, най-добрият начин да се изправим срещу този тежък проблем не е с по-нови и по-силни антибиотици или анти-туберкулозни лекарства, а с мощна имунна система. Това укрепващо упражнение може да бъде направено с екстракт от коластра. Това, което имаме, е безпрецедентно повишаващ имунната система агент, който е на път да превземе света като буря. Ние трябва да направим така,че нашите лекари и хората практикуващи здравеопазване да са наясно, че има нещо там, просто и безопасно и мощен имунно повишаващ агент, който може да помогне в справянето със супер инфекции, автоимунни заболявания, рак и други заболявания  свързани с имунната дисфункция. Подобрете Вашата имунна система! Не чакайте официално изявление от медицинската система, което одобрява екстракт от коластра. Такова никога може да не дойде. Благосъстоянието и на вашето семейство е изложено на риск. Във време, когато имунната ни система е под обсада, тя се нуждае от много подкрепа ,екстрактът от коластра заедно с други естествени имунно повишаващи агенти, определено могат да запълнят празнината, по укрепване и модулиране на имунната ни система. Лекарите са наистина изненадани от доста драматичните резултати при използването на екстракт от коластра. Все повече и повече  лекари и допълнително практикуващите медицина трябва да знаят за него в интерес на техните пациенти. Така че, когато видите Вашия лекар, кажете му за екстракта от коластра. По този начин, вие ще им помогнете да помогнат на своите пациенти, които могат да се възползват от тази естествена формула на здравето. Тази статия е написана само за общи информационни цели. Тези, които имат медицински проблеми трябва да се срещнат със своя лекар за точна оценка и лечение. Артур М. Ехано е лекар от Филипините, лекар-натуропат в САЩ и специалист по хранителна медицина  в Австралия. Той е пълноправен член на Австралийския колеж по нутриционистика и медицина на околната среда, (ACNEM) и наАмериканското общество на хранителни и диетични консултанти (ASNDC).

Публикацията има само информационна цел. Ако имате здравословен проблем, спешен медицински случай, или общи въпроси за здравето, можете да се свържете с лекар или друг квалифициран медицински персонал за консултации, диагностика и / или лечение. При никакви обстоятелства не трябва да  опитвате самостоятелно диагноза или лечение на базата на всичко, което сте  прочели в тази публикация.

Внимание: Цените падат! Специални намаления – възползвайте се сега, вземете продуктите с 30 % отстъпка!



КолАктив 3 – 63,00 лв. (вместо 89,30 лв.)


Ако имате въпроси към мен или желаете да направите поръчка моля пишете ми на и-мейл rr_rtrusev@abv.bg

Разгледайте и блога ми за друг прекрасен продукт на фирма "Аквасорс"-коензим Q10 с хром и водорасли -"Коензим Q10 -Чудото за сърцето -какво трябва да знаете за него."
Адресът на блога е : coenzimeq10.blogspot.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар