неделя, 7 октомври 2012 г.

Открийте как да изглеждате с години по-млада само за няколко месеца и как можете да го постигнете без ботокс, колаген за шприцоване или пластична хирургия!


Открила ли е тя изворът на младостта?
Забележителните анти- стареещи ефекти на  коластрата! 
 


Хормоните на растежа са необходими за възпроизвеждане на почти всички  клетъчни тъкани на нашето тяло. Доказано е, че на 80-годишна възраст  ние на практика не произвеждаме растежен хормон и  от този момент нататък  бързо остаряваме и умираме. Растежните фактори на коластрата са действителните хормони, които стимулират нормалното възпроизводство на клетъчната тъкан. Нормално възпроизводство означава точно това - без остаряване, без рак, без бръчки или отслабване.

Преди няколко години, The New England Journal of Medicine заяви, че най-ефективното средство против стареенето, ще бъде просто замяна на хормоните на растежа на необходимото ниво за да се забавят, по възможност да се спрат или дори да се върнат обратно  процесите на стареене.

Задълбочени изследвания показват, че растежните фактори в коластрата има анти-остаряващ ефект. Коластрата е уникална, тъй като тя е  единствената субстанция, която предлага  анти-стареещи хормони в перфектно съчетание от природата и  работи естествено от една страна да замени собствените  фактори на растежа на организма и от друга страна да стимулира  ендокринната система към производство на тези жизненоважни  и съживяваващи  хормони.

Историята на една жена е добър пример за  илюстрация на почти чудодейните свойства на  коластра по отношение на  подмладяването.

Гейл е навършила  шестдесет години, но изглежда страхотно! Повечето хора, които я срещат за първи път мислят, че тя е  двадесет и дори тридесет години по-млада отколкото е в действителност. Тя е красива и жизнена жена,  собственик на успешен   туристически бизнес с джипове  в Пейдж, Аризона. Много фотографи са забелязали красотата и.

Снимки и пощенски картички на Гейл, обикновено на фона на пустинята около езерото Пауъл, са били разпространени по цял свят. Нейната дъщеря Лори казва: "Където и да отида, виждам снимки на майка ми. Аз бях в банката онзи ден и там тя е била ... в рамка на стената. Моите деца сега си имат игра  "открий баба" като  всеки път, когато отидем на пазар, те крещят, "ние открихме още една снимка на баба".

Преди двадесет години, медицински изследвания показват, че всяка клетка в тялото на Гейл, включително дори и тези в мозъка и очите и  е с възпаление от години от имунни и автоимунни заболявания. Всяка година тя ставала постепенно по-зле. Историята на нейното здраве е като да се чете азбучния  указател от медицински учебник - гръбначен менингит, хипо-тироид, болест на  Рейно, системен лупус, синдром на хроничната умора, който води до фибромиалгия, хипогликемия, ревматоиден артрит, остео-артрит, подагрозен артрит, остеопороза, два разкъсани диска, ротарт сколиоза, пролапс на дебелото черво, дивертикулит, колит, кандида, инфекции на пикочния мехур, рак на кожата и безкрайна болка. Тестове също така показват големи колонии на паразити в кръвта, мозъка и дебелото черво.

Гейл никога не е правила нещо в живота си, което  чувства, че би застрашило здравето и. Тя винаги е била застъпник за физическите упражнения, яденето на здравословна храна и пиенето на много пречистена вода.  Смята, че единствената причина, поради която  е издържала  до този момент е,  че  е била заобиколена от натурални лечебни методи и когато е възможно е избягвала лекарствата и болкоуспокояващите. Гейл ни предупреждава за значението на обстойното разследване на твърденията, направени за всеки нов продукт или процедура. През годините, тя е открила, че много от веществата, и терапиите, които  е опитвала, не само са я изцедили финансово, но също така  са влошили нейното състояние.

Тя признава, че е  опитвала някои нови идеи, които се оказали доста хумористични. Веднъж  убедила съпруга си Норм, че ще и помогне, ако те пренаредят спалнята, така че главата и да сочи на север, когато  спи. Норм се е съгласил  с това, въпреки че  е бил малко разстроен, когато  му казала, че трябва да се повиши нивото  на леглото от страната на краката с  няколко фута ... за да получи повече кръв към мозъка си...Норм трябва да е бил добър спортист тъй като карал така повече от година. Друг път тя купила скъпа електро-магнитна маска, която носила през нощта, за да се предотвратят бръчките. Това също не  проработило. Тя се събуждала по  средата на нощта в състояние на паника - от клаустрофобия.

Въпреки, че Гейл преживяла толкова много разочарования тя казва, че винаги е знаела, че ще се случи нещо специално и ще се появи нещо, което ще  подобри състоянието и.  Знаела, че това ще е естествена субстанция за изцеление, но е била сигурна, че няма да бъде нито билка, нито витамино-минерална добавка. Преди години   опитала марка коластра която  намерила в магазин за здравословни храни. Спомня си, че си помислила "Това е което търсих!", но  не проработила. Тогава, един ден, Гейл чула за Kей Уайт/Бележка от мен: историята на Кей Уайт е също толкова впечатляваща/ и книгата на д-р Кларк за коластрата. Тя прочела книгата от корица до корица и осъзнала, че коластрата не е проработила, защото не е била правилно обработена.  Най-накрая тя намерила марка  коластра, която отговаря на критериите и в рамките на кратко време разбрала, че това е нещото, което е  търсила през целия си живот.
В рамките на няколко дни, червата и започнали да работят перфектно. След като цели  тридесет години тя е разчитала на лаксативи,  най-накрая се освободила от тях. Тя отменила срещите си с дерматолога, тъй като нейния рак на кожата просто  изчезнал. Разказа ни как всеки коментира, че тя изглежда прекрасно - като  обръщали  специално внимание  на  прекрасната  и кожа.

Гейл винаги е мечтала да има динамична енергия, каквато  си спомня, че е имала като тийнейджър. Коластрата е превърнала това в реалност. Гейл съобщава, че вече няма болки, има огромно количество енергия и е в перфектно здраве. Ние и вярваме. Чухме истории за това как тя винаги прави слънчеви колела в пустинния пясък. Тя  чувства,че  коластрата е направила чудеса в живота и и казва, че  никога няма да остане без нея.

Източник:
http://www.icnr.org/articles/has-she-found-the-fountain-of-youth.html

Цена : 89.30 лв
Брой капсули  в опаковка:120



Ако имате въпроси към мен или желаете да направите поръчка моля пишете ми на и-мейл rr_rtrusev@abv.bg

Разгледайте и блога ми за друг прекрасен продукт на фирма "Аквасорс"-коензим Q10 с хром и водорасли -"Коензим Q10 -Чудото за сърцето -какво трябва да знаете за него."
Адресът на блога е : coenzimeq10.blogspot.com

1 коментар:


  1. искам да информирам обществеността как се излекувах от (ЖИВОТА СИМПЛЕКС ВИРУС) от жрицата карачи, посетих различни болници, но ми дадоха списък с лекарства като Фамвир, Зовиракс и Валтрекс, което е много скъпо за лечение на симптомите и никога не ме излекува , Разглеждах в интернет, търсейки лекарство срещу херпес и видях коментар на хора, които говорят как свещеничката карачи ги излекува. Аз я изпращам по пощата и тя ми изпраща билково лекарство, което взех и то сериозно работеше за мен, аз съм свободен човек сега без проблем, херпесният ми резултат излезе отрицателен. Моля се за вас жрица карачи, тук изпращайте вашите данни на жрицата карачи чрез princetesskarachi@gmail.com, за да излекувате вашите

    ОтговорИзтриване